Welkom

Welkom
Page content

Welkom op vernieuwde website van Bouwbureau Wedekind. (vastgezet bericht)

De oude website was inmiddels zo verouderd en complex qua opbouw, dat ik heb besloten om een hele frisse start te maken. Er wordt doorlopend aan gewerkt om informatie die op de oude site stond toe te voegen.

Waar ik voorheen gebruik maakte van Wordpress, een pakket voor dynamische websites, ben ik nu overgestapt naar Hugo, waarmee statische websites te maken zijn. De website kan lokaal op de eigen computer opgebouwd worden. Erg technisch, maar het komt er voor de bezoeker op neer dat de website overzichtelijker moet worden om zo makkelijker informatie te kunnen vinden! Verder is de website nu ook veel kleiner in omvang, wat voor gebruikers van een mobiel netwerk erg prettig is (minder dataverbruik!).

Voorlopig is de website nog in opbouw, waardoor je als (terugkerende) bezoeker misschien niet direct alles vind wat op de oude website stond.
De inhoud zal regelmatig aangevuld worden en ook de definitieve laypout ligt nog niet vast.

Neem vooral nog een keer een kijkje op deze website en blijf op de hoogte!


Af en toe plaats ik berichten op Twitter, ik vind het leuk als je mij wilt volgen. Verder ben ik te vinden op Facebook en op LinkedIn, maar wil je een bericht sturen, mailen, of mij bellen, ga dan naar de Contactpagina.