Wilt u op een bestaand dak zonnepanelen gaan leggen? Doe dit dan niet zonder eerst een controleberekening van de bestaande dakconstructie te laten maken!

Uw verzekeraar wil aangetoond hebben dat de bestaande dakconstructie voldoende sterk is om het extra gewicht van zonnepanelen te kunnen dragen. Zonder een controleberekening bent u mogelijk niet verzekerd.

Laat daarom voordat u zonnepanelen gaat plaatsen de bestaande constructie(s) doorrekenen.
De uitkomst van de controleberekeningen tonen aan of de bestaande dakconstructie geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen, of dat de constructie met wat aanpassingen geschikt is te maken.
In enkele gevallen blijkt dat de bestaande constructie niet geschikt is om zonnepanelen op te plaatsen.


Af en toe plaats ik berichten op Twitter, ik vind het leuk als je mij wilt volgen. Verder ben ik te vinden op LinkedIn, maar wil je een bericht sturen, mailen, of mij bellen, ga dan naar de Contactpagina.

Next Post Previous Post