Balkan motorreis

Van woensdag 17 mei t/m dinsdag 6 juni heb ik een reis gemaakt die al 3 jaar lang op het programma stond, namelijk een reis met de motor naar Griekenland en weer terug!

In het voorjaar van 2020 stond er al een motortrip naar een internationaal motortreffen in Griekenland op het programma.
Omdat ik in dat jaar 50 zou worden, leek dit een goede mogelijkheid om mezelf een mooie reis op de motor naar Griekenland en terug te maken.
Vanwege Corona is dit treffen nu 3 jaar op rij niet doorgegaan, maar ein-de-lijk ging het Internationale Transalp Treffen in het Griekse Elatochori dan in 2023 wel door!!

Tijdens deze reis heb ik bijna 6800 km afgelegd, waarvan de heenweg door de volgende landen voerde:
Nederland - Duitsland - Oostenrijk - Slovenië - Kroatië - Montenegro - Albanië en tot slot Griekenland.
Daarbij heb ik vanaf Oostenrijk zoveel mogelijk de snelwegen vermeden om over de binnendoor wegen te rijden. Dat maakt het motorrijden het leukst!.

De terugreis ging van Griekenland via Noord-Macedonië - Albaniïe - Kosovo - Montenegro en Bosnië Herzegovina weer naar Slovenië, Oostenrijk, Duitsland en tot slot weer Nederland

Onderweg voornamelijk veel gastvrije en vriendelijke mensen ontmoet.


Af en toe plaats ik berichten op Twitter, ik vind het leuk als je mij wilt volgen. Verder ben ik te vinden op LinkedIn, maar wil je een bericht sturen, mailen, of mij bellen, ga dan naar de Contactpagina.

Next Post Previous Post