Voor de nieuwbouw van een bedrijfspand voor SafetyLift in Nieuw Vennep heb ik constructieberekeningen gemaakt voor de staalconstructie en de bedrijfsvloer.

De berekeningen en constructietekeningen zijn gemaakt in opdracht van Konstruktiewerken Börger te Vinkeveen.

Het bedrijfspand bestaat uit een kantoorgedeelte van 3 bouwlagen en een bedrijfshal met voor een deel een 1e verdiepingsvloer voor opslag en een 2e verdiepingsvloer bestemd als kantoorruimte. De 1e verdiepingsvloer is via een hellingbaan toegankelijk voor voertuigen.

2020-044-pplan
Het palenplan


Af en toe plaats ik berichten op Twitter, ik vind het leuk als je mij wilt volgen. Verder ben ik te vinden op Facebook en op LinkedIn, maar wil je een bericht sturen, mailen, of mij bellen, ga dan naar de Contactpagina.

Next Post Previous Post