Mijn eigen badkamer begint nu echt oud te worden en is daarom toe aan een renovatie. Als bouwkundig tekenaar heb ik mijn eigen woning natuurlijk al lang gemodelleerd in mijn tekenprogramma. Met een duidelijke, nauwkeurig maatvoering van de plattegrond en aanzichten van de wanden ben ik naar verschillende leveranciers gestapt.

Deze leveranciers gebruiken hun eigen software met de productlijn als 3D-elementen in de bijbehorende bibliotheek van dat programma. Als klant ontvang je dan een aantal 3D-impressies van de badkamer. Helaas blijkt dat sommige aanbieders niet alle soorten tegels uit de showroom in hun ontwerp programma hebben, waardoor de impressies soms anders overkomen dan de werkelijkheid.

Na duidelijk te hebben bepaald wat de hedendaagse mogelijkheden zijn en op basis van wat ik zelf mooi vind, ben ik zelf aan de slag gegaan om de badkamer in 3D uit te werken. Het model uit Archicad is gerenderd in Twinmotion, waar ik mijn eigen impressies mee heb gemaakt. Nu heb ik een realistischer beeld van hoe de badkamer eruit kan komen te zien.

Badkamer eigen impressie 1
Badkamer eigen impressie 1

Badkamer eigen impressie 2
Badkamer eigen impressie 2

Badkamer eigen impressie 3
Badkamer eigen impressie 3

Badkamer eigen impressie 4
Badkamer eigen impressie 4

Beeld%201%20web
Beeld 1 leverancier

Beeld%204%20web
Beeld 2 leverancier

Next Post Previous Post