Op basis van door de particuliere opdrachtgever aangeleverde schetsen wat betreft de gewenste vormgeving, materialen en kleuren een ontwerp gemaakt voor een nieuw te bouwen twee-onder-eenkapwoning.

De opdrachtgevers hebben een kavel gekocht in de gemeente Dronten (Flevoland). Het gemaakte schetsontwerp wordt bij de gemeente ingediend als principe aanvraag om te laten toetsen of het plan voldoet aan de eisen van welstand.

schets woning
2020-09-11_schets_woning

Schets gemaakt door opdrachtgever

Dit is het eerste project wat ik heb opgezet in mijn nieuwe tekenprogramma (Archicad). Dit is software waarin een 3-dimensionaal (3D) gebouwmodel, ofwel "Building Information Model" (BIM) kan worden gemaakt. Uit dit gebouwmodel worden alle 2D informatie, zoals plattegronden, gevelaanzichten en doorsneden gehaald.

schermafbeelding uit Archicad
2020-09-11_ac_woning

schermafbeelding uit Archicad


Af en toe plaats ik berichten op Twitter, ik vind het leuk als je mij wilt volgen. Verder ben ik te vinden op Facebook en op LinkedIn, maar wil je een bericht sturen, mailen, of mij bellen, ga dan naar de Contactpagina.

Next Post Previous Post